D.N. Koopmans – 14 april 2019

Op de valreep voor het nieuwe cabrio seizoen een BMW Z4 Roadster bij Gijs gekocht. Na meerdere exemplaren te hebben getest bleek de auto die ik uiteindelijk gekocht heb een eerlijke, technisch goede en vooral mooie auto te zijn. Gijs succes en wie weet tot de volgende!

J. van Bremen – 24 december 2018

Hey Gijs, de 523i is echt te zot voor woorden. 9 jaar en dan 100% in nieuwstaat. De motor, lak, interieur, bekleding….. gewoon niet te bevatten. thanx Gijs, je bent een kanjer!

R. de Lange – 2- juli 2018

In juli bij Gijs een Lexus GS300 gekocht. Het zaken doen met Gijs gaat in een sfeer die de website al uitstraalt. Open, transparant, deskundig en zeer correct. Gijs is een echte autoliefhebber die zich ook inzet voor de optimale klantbeleving. Graag tot ziens!

M. Breunissen – 29 juni 2018

Paar maanden geleden een zeer nette BMW Z4 2.2 uit 2005 bij Gijs gekocht met weinig km’s en in super nette staat. Speciale blauwe kleur. Super tevreden over de manier waarop ik ben geholpen. Geen snelle verkoopverhalen maar iemand met veel liefde voor het autovak en gespecialiseerd in BMW’s. Weet zeer goed waar hij over praat en kent ook alle plus- en minpunten van elk type en bouwjaar. Gewoon open en eerlijk en als er gebruikssporen of iets dergelijks op zitten hoef je het zelf niet eens op te zoeken want Gijs begint er zelf wel over. Zwakke punten worden besproken en extra aandacht aan gegeven. Nu met het hete weer kwam sticky steering naar voren. Is een bekend punt van dit type en bouwjaar. Komt pas naar voren als het echt warm is buiten. Nu na enkele maanden Gijs gebeld hierover en wordt gewoon allemaal keurig netjes opgelost. Echt super ! Raad iedereen aan om hier een gebruikte auto te kopen. Super netjes en eerlijk ! Voor mijn volgende BMW zal ik absoluut Gijs weer inschakelen.

P. Olthof – 22 juni 2018

Een aantal maanden geleden bij Gijs een prachtige BMW 325 CI cabrio uit 2005 gekocht. De auto is geweldig, we genieten al maanden, het weer werkt mee! Heel fijn met Gijs zaken te doen, oprecht, direct en correct! Echt een zaak om aan te bevelen!

E. Koomen – 12 juni 2018

Afgelopen jaar bij Gijs een BMW 130i gekocht. Duidelijke afspraken en prima aflevering. Nu iets meer dan zes maanden later niets meer dan lof. Auto nog steeds in top conditie en iedere dag nog een feest om in te rijden.

J. Eliëns – 21 mei 2018

Geweldig mooie Z4 2.2i uit 2005 gekocht bij Gijs. Zooi zeldzaam mooi als de auto is, zo betrouwbaar is Gijs. Heel fijn zaken doen en je koopt met een goed gevoel. Ik zou Gijs bij elke liefhebber van mooie auto’s willen aanbevelen!

P. Hekking – 5 februari 2018

Tadeloos mooie Mercedes SLK200 Kompressor uit 2004 gekocht bij Gijs. Auto met maar 13duizend kilometer op de teller. Aflevering perfect, nazorg uitstekend. Dank voor alles!

N. Geijsen – 29 januari 2018

Prachtige BMW 520i Touring uit 1995 gekocht bij Gijs. De auto verkeerde in uitstekende staat gezien de leeftijd en rijdt heerlijk. Een piepende V-snaar is achteraf door Gijs verholpen; uitstekende service !

E. van Dijk – 11 januari 2018

In Duitsland een BMW E39 opgespoord, bekeken en proef mee gereden. Vervolgens heeft Gijs het transport, de RDW keuring en een onderhoudsbeurt geregeld. Gedurende het gehele traject heeft Gijs mij van advies en de nodige tips voorzien. Als autoliefhebber ontzettend leuk om dit proces te doorlopen. Fijn dat net zo’n liefhebber met verstand van zaken met je meedenkt en zaken voor je regelt. Gijs, bedankt voor alles en tot ziens.

K.W.J. Nijholt – 14 november 2017

Eind oktober kocht ik bij Gijs Jansen een BMW Z4 2.2i. Na een korte maar intensieve zoektocht ben ik naar volle tevredenheid geslaagd. In tegenstelling tot de mooie beloftes van diverse aanbieders met een BMW Z4 in de voorraad heeft Gijs de auto aan de telefoon exact omschreven zoals deze bij hem in de showroom stond. Bij meerdere aanbieders werden de auto’s bij telefonische navraag als ‘perfect’ omschreven, in werkelijkheid bleek dit dan redelijk tot zwaar tegen te vallen. Gijs zijn zaak is brandschoon, de auto’s staan er perfect bij, en dan voelt het goed om hier de auto te vinden waar ik naar opzoek was. Komende zomer ga ik ermee op vakantie naar Spanje, en Gijs, ik heb er alle vertrouwen in dat het een heel mooie vakantie wordt met deze schitterende Z4!

R. Westerveld – 25 oktober 2017

Ontzettend leuk bedrijf en Gijs heeft heel veel passie voor mooie auto’s. Geen standaard verkoper, zeer prettig om zaken te doen!!!

M. van Winkelen – 22 oktober 2017

In augustus een BMW 325i Touring aangeschaft bij Gijs Jansen. Na een kleine proefrit met de auto gelijk verkocht. Voor een auto van 11 jaar toch wel in bijzonder goede staat. Ook het samenspel van motor transmissie en wegligging gaf de doorslag. Topmerk en een autobedrijf zoals het hoort.

E. van Dijk – 30 september 2017

Een schitterende BMW 3-cabrio gekocht bij Gijs Jansen. Het is mijn tweede auto die ik bij Gijs gekocht heb. Gezien mijn eerdere ervaring met Gijs, kon ik deze auto eigenlijk blind kopen. De auto’s bij Gijs staan er namelijk bij zoals op de foto’s en hij is duidelijk over de telefoon waarbij hij ook de eventuele minpuntjes c.q. schoonheidsfoutjes aangeeft. Bovendien, mocht er alsnog iets aan de auto mankeren, dan wordt dit altijd keurig opgelost. Een betrouwbaar persoon met ‘ouderwets’ goede service en zelf ook een échte liefhebber. Gijs, tot ziens..!

H.J. Tannemaat – 30 juni 2017

Mooie BMW 325 Ci gekocht bij Gijs. Net een tocht door Duitsland gemaakt van 2300 km. Gelijk de ultieme test! Auto rijdt fantastisch. Prettig geholpen en niets teveel gezegd over de staat van de auto, die was perfect!

J. de Merode – 10 mei 2017

I have just bought a beautiful Mini from the 1990’s at Gijs Jansen. The car is in beautiful condition and works amazingly well!! Living in Belgium, I bought it without even seeing it prior to it’s arrival. Given the high level of service, I must salute the trustworthiness of Gijs who arranged everything for me in a very professional manner! Definetely a great address!!

H. Alers – 27 maart 2017

Een perfecte BMW 325i cabrio bij Gijs gekocht. Hij levert wat hij belooft. Geen mooi weer praatjes. Ongewoon goed en duidelijk. Een goede ervaring en dat is als je een auto koopt erg belangrijk. Doorgaan Gijs! Ennuhhh … als je nog eens die M3 cabrio tegen komt…..

F. Veldmans – 13 maart 2017

Een AUDI TTRS, wat een auto! WAUW! Zaterdag uitgeprobeerd en werkelijk alles klopt aan deze auto. De wegligging, de acceleratie, de snelheid, alles. Geen verborgen gebreken, geen trillingen, geen rare afwijkingen. Audi doet wat het belooft en Gijs ook! Super, wat een mooie aanschaf. Bedankt Gijs, prachtig. Alleen jammer dat er geen 80 liter tank in zit……

Frencis en Roeland Veldmans

F. van Rooy – 14 januari 2017

Na een aantal maanden rondspeuren op het internet kwam ik bij Gijs de BMW tegen die ik zocht. Het viel niet mee een auto te vinden die aansloot bij mij wensen, met name als het gaat om de staat van de auto. Veel autobedrijven omschreven mij aan de telefoon een veel mooiere auto dan het in werkelijkheid bleek te zijn. Gijs omschreef de auto exact zoals deze was. Bovendien was het een leuke ervaring om een auto te kopen bij een echte liefhebber die de auto’s stuk voor stuk schoon en netjes presenteert in een brandschoon pand. Gijs, succes kerel!

H.Hut – 30 september 2016

Tijdens mijn zoektocht naar een mooie BMW E46 cabriolet kwam ik ook een auto bij Gijs tegen. Telefonisch perfect te woord gestaan waarbij Gijs aangaf reeds in gesprek te zijn met een geinteresseerde. Toen dit niet doorging kreeg ik correct een telefoonje dat de auto weer beschikbaar was. In verband met drukke werkzaamheden was ik niet in de gelegenheid snel te gaan kijken. Auto was enkele dagen daarna verkocht ……ik ben overigens elders geslaagd. Dus geen auto bij Gijs gekocht maar wel een prima contactervaring gehad die veel vertrouwen gaf. Dank Gijs. Henk

E. Groenenberg – 5 september 2016

Nette auto bij Gijs opgehaald, Gijs is over de telefoon erg duidelijk en eerlijk over de auto, zodat je niet voor verassingen staat als je helemaal in het hoge noorden een auto op komt halen.

R. Kort – 14 augustus 2016

Op maandag 25-07-16 sprak ik Gijs voor het eerst. Ik had namelijk gereageerd op de BMW 740i. We spraken wat over en weer, ik hoef niet te zeggen waar het over ging, anders bel je niet naar een autoliefhebber. Gijs vroeg of ik iets in te ruilen had. In eerste instantie niet, maar toen hij vroeg wat ik had, was Gijs toch geïnteresseerd. Na wat korte gespreken zijn we er uitgekomen, ik heb toen de 740i telefonisch gekocht. Dus alleen op foto kunnen zien. Ik heb de 740i nu twee weken in mijn bezit, en ik kan je vertellen dat het geen straf is om in deze auto te mogen rijden. De afwikkeling ging vlot en zoals het hoort. Niet dat slappe gelul zoals bij een Dealer. Gijs bedankt!! Ik zal je site goed in de gaten houden, want in de toekomst zou ik nog een mooie 3 Serie willen aanschaffen.

Als laatste: iedereen die op zoek is naar een nette en betrouwbare auto raad ik Gijs Jansen Automobielen aan. Eerlijk en betrouwbaar. Ik zeg eerlijk, ik heb nog geen problemen gehad, maar als die er komen weet ik 100% zeker dat Gijs me niet zal laten vallen!!!!

P. de Goede – 10 juni 2016

Zuidlaren mei 2016. Gijs, kan je voor mij op zoek naar een mooie E39 touring? een 530i of 530d. Met deze vraag startte de zoekopdracht die ik had voor Gijs. Geraakt door zijn fantastische website en de enthousiaste reacties van klanten, die daar te lezen zijn, hadden mij er toegebracht Gijs in te schakelen. De manier waarop Gijs vervolgens met je vraag aan de slag gaat doet recht aan het woord passie. Heerlijk, jammer dat we inmiddels een auto hebben gevonden en ik al weer de eerste 3000 km met een grote glimlach door het land ben gereden. De passie, betrokkenheid en inzet waarmee Gijs voor je aan de slag gaat, maakt dat je eigenlijk wil dat er geen einde aan de zoektocht komt.
Wat is het uiteindelijk geworden? Een 530d touring alleen geen E39 maar een F11. Gijs heeft voor mij in Duitsland een unieke auto gevonden, een zeer volle, havanna metallic, 530d. Gijs ontzorgt je volledig in dit proces, zodat ik me tot dromen en ongeduldig afwachten kon bepreken, genietend van de prachtige foto,s, whatsapptjes, telefoontjes en mailtjes die Gijs je stuurt van de verschillende stappen in het proces. Ophalen uit Duitsland, RDW keuring, technische keuring en moment van aflevering. Gijs ik beveel je aan bij iedereen die het wil horen, en ook trouwens bij wie het niet wil horen, want deze passie voor auto’s laat niemand onberoerd.

A. Swart – 11 mei 2016

Alweer enige tijd geleden een BMW E83 X3 gekocht. Inmiddels probleemloos ruim 2.000 km gereden. Een heerlijke en ruime reisauto.

B. Spoor – 7 april 2016

Deze week een prachtige BMW 740 i uit 1994 gekocht. Deze door Gijs onlangs verkocht. Wat genieten, puur genot, luxe, power en nostalgie. Heel bijzonder dat deze uniek schaars wordende auto’s nog worden gevonden en aangeboden door dit bedrijf. Blijf jullie zeker volgen en wie weet.. Succes met deze bijzondere passie!

G. Alfter – 31 maart 2016

Habe bei Jansen Automobile einen BMW E30 Bj 1988 entdeckt, bei 800 km Anfahrt jedoch nicht die Zeit zum Anschauen vor Ort gehabt. Somit mußte ich auf die Anzeige vertrauen. Herr Jansen was sehr hilfreich und hat mir alle möglichen gewünschten Fotos zu gesendet, um mir einen bestmöglichen Überblick zu verschaffen. Somit habe ich schließlich den Wagen auf diesem Wege erworben und einen Transporter beauftragt. Bei mir in Süddeutschland angekommen wurde mir von der BMW-Werkstatt bescheinigt einen Wagen in einem seltenen exzellenten Zustand erworben zu haben. Hierfür meinen herzlichen Dank an Herrn Jansen, den ich als seriösen Händler nur bestens empfehlen kann.

H. Beths – 15 februari 2016

Na lang zoeken uitgekomen op de site van Gijs. Wat mij direct opviel was de mooie staat van de aangeboden auto’s. Aangekomen na een lange rit stond daar de door mij gezochte BMW 528i. En..nog mooier in het echt dan op de foto. Alsof die zo van de band was gerold. De lak als nieuw en het interieur zeer fraai. Gijs is een prima vent en zeker niet zo een gladde verkoper. Het contact was dan ook zeer aangenaam en de koffie prima. Mijn proefrit was de rit naar huis. Wat een comfort en rijgedrag. Gijs ga zo door en ik kom zeker weer eens langs om een bakkie bij je te doen. En mocht ik na een tijdje weer aan wat anders toe zijn dan weet ik je zeker weer te vinden. Succes!! Groetjes Hans

J. van Bremen – 18 december 2015

Op zoek naar een auto voor onze jongste zoon kwamen we via internet bij Gijs terecht. Een bloedmooi exemplaar voor een schappelijke prijs. Een forse rit vanuit Goes, maar dat hebben we er wel voor over. Een aangename kennismaking, heel anders dan dan de doorsnee autohandelaar. Gijs hoeft de auto’s ook niet te verkopen. Hij verstaat de kunst om handel te zoeken die zeldzaam mooi is. Zulke bedrijven zijn er maar een paar van in Nederland. Ik heb ervan geleerd dat verkooptechnieken er helemaal niet toe doen. Als je eerlijk bent, mooie auto’s aanbiedt en het beste voor hebt met je klanten ontstaat er een chemie met een ongekende aantrekkingskracht. Ga zo door Gijs, blijf iedereen verbazen en blijf vooral jezelf. Ik las recentelijk bij een klant de marketingregel: laat een onuitwisbare indruk achter. Zowel je aanbod, je persoonlijkheid als nieuwe huisvesting voldoen hieraan in overtreffende trap.

O. Schoenmaker – 20 november 2015

Een Ascotgroene 740iA ‘ongezien’ gekocht bij Gijs en mijn Oxfordgroene 730iA, die ik ook bij Gijs gekocht had, ingeruild. Beide zijn fantastische limousines. De 730i eerst nog bekeken, geïnspecteerd en proefrit gemaakt. De 740i telefonisch gekocht, naar Tynaarlo gereden met de 730i, bakkie koffie, even babbelen en de nieuwe showroom met schitterende bolides bewonderd, overschrijven en met de 740i 250 kilometer weer terug naar Zuid-Holland. Niks geen proefrit meer. Volste vertrouwen in Gijs en dat is ook uitgekomen. De man met de leukste job (en de moeilijkste want waar vind je ze) heeft het waargemaakt. Grote kans dat mijn volgende auto(‘s) weer uit Tynaarlo komt/komen.

J. van Houten – 13 november 2015

Wat een prachtige site, zo bied je auto’s op een top manier te koop aan. Helaas net een half jaar geleden elders in het land een andere auto gekocht (Honda Civic bj 2009) met een belabberde service.
Vind de BMW 320i Aut. M Tech I werkelijk een plaatje.

R. Arends – 30 oktober 2015

Via Gijs ongezien een prachtige volledig originele Golf 3 GTI gekocht, alles klopte aan de auto. Er gaan zeker nog meer volgen.

C.H. Caspers – 20 oktober 2015

Groot respect voor de wijze waarop het bedrijf zich heeft ontwikkeld. Van één enkele auto tot een paleis met automobielen waar men van de vloer kan eten.
Exclusieve automobielen met een bijzonder lage kilometerstand, volledige historie van de auto en een bijzonder verhaal bij de auto. Alle info waar een liefhebber dol op is met de aankoop van zijn / haar nieuwe voiture.

Gijs Jansen, proficiat met het nieuwe pand, en dat we nog heel veel mogen genieten van het bijzonders dat jij weet te vinden voor op Nederlandse bodem.

K. de Poel – 8 oktober 2015

Diepe buiging… fenomenale website en complimenten voor de manier waarop je het doet. Een bekende Nederlander bij je in de buurt zou zeggen; gewoon blijven doorgaan… Youngtimer liefhebbend Nederland heeft er een serieuze aanbieder bij kan ik melden…

P. Buitendijk – 7 oktober 2015

Geweldig mooie nieuwe site, super uitstraling en klasse-auto’s! Veel succes en tot ziens in Tynaarlo. Groet, Peter

C. Visser – 3 oktober 2015

Beste meneer Jansen, Een prachtige nieuwe site vol met bijzondere top automobielen, geeft een frisse indruk! Ik kom graag binnenkort al het moois in het echt bekijken, wanneer ik in de buurt ben. Hartelijke groeten, Coen Visser

F. Posthumus – 1 oktober 2015

Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe showroom en met deze stap naar een nog professionelere presentatie van eerlijke en mooie (youngtimer)auto’s. Veel succes en plezier gewenst in Tynaarlo.

P. Dennenbroek – 17 september 2015

Op dit moment al weer enige maanden aan het rijden in de C 240 en het is fantastisch. Auto voelt als nieuw en rijdt als nieuw. Het is al mijn tweede bij jou vandaan en wederom top. Bedankt daarvoor. Mvg Patrick

J. van Bremen – 20 augustus 2015

Een perfectionist met eerlijke, goede, betrouwbare en betaalbare auto’s. Zulke adressen zijn in NL op 1 hand te tellen, absoluut een aanrader.

A.E. Koopmans – 24 juni 2015

Prettig en helder contact. Na wat mailwisseling besloten om naar Gijs Jansen toe te rijden. De auto was geheel als per email omschreven. Gijs had de auto zelfs al APK gekeurd en voorzien van nieuwe olie en filters. Mijn eigen auto kon ik inruilen en direct achterlaten. Gijs, bedankt voor de snelle en correcte afhandeling. Dankzij jouw goede voorbereidingen kon ik mijn auto direct meenemen en er zonder problemen van gaan genieten.

R. van de Pol – 9 april 2015

To the point, scherp en komt na wat ie beloofd. Prettig zaken doen met Gijs!

Janek Han / AutoHan – 5 maart 2015

Mooie strakke site en professionele beschrijving. Een verrijking voor ‘youngtimer’ land!

O. Schoenmaker – 2 januari 2015

Hallo Gijs… allereerst de beste wensen voor 2015 en succes met je nieuwe huisvesting dit jaar. De BMW 730iA Executive E38 rijdt fantastisch, heb er inmiddels 5.000 km mee gereden en hij voldoet aan alle verwachtingen. Jammer dat je 250 km verderop zit om even aan te wippen want er komen elke keer weer prachtige wagens voorbij. Die Alfa is om te kwijlen en de Omega heeft ook nog steeds mijn aandacht. Heb zelf een 2.5 V6 Diamond gehad (nieuw gekocht, stom, stom, stom… toen had je nog geen ‘youngtimers’) maar wel met plezier 75.000 km in gereden. Gijs nogmaals veel succes dit jaar en we gaan elkaar zeker nog tegenkomen.

Marco Hof Sportscars & Youngtimers – 15 december 2014

Ik heb het gevoel dat in 2015 nog veel meer mensen de rit naar Gijs Jansen zullen gaan maken. Er blijft namelijk altijd vraag naar kraakheldere, bedrijfszekere youngtimers en daar heb je d’r altijd genoeg van op voorraad. Ik wens je een fijn 2015, Gijs!

E. van Dijk – 14 december 2014

In november een BMW E39 525d gekocht bij Gijs Jansen. Vanaf het eerste (telefonische) contact had ik al een goed gevoel; Gijs kwam open en duidelijk over. Bij bezoek aan zijn bedrijf nam Gijs alle tijd voor mij en ik kon de BMW E39 uitgebreid bekijken. Eerlijk als hij is wees hij ook de ‘minpuntjes’ van de auto aan. Bij de aflevering bleek dat alle afspraken keurig waren nagekomen. Gijs had tevens een onderdeel vervangen welke een niet eerder ontdekte beschadiging bleek te hebben. Na enkele malen in de auto gereden te hebben bleek er een defect te zijn. Ondanks dat dit niet onder de garantie viel, werd de reparatie toch door Gijs vergoed; ouderwets goede service van een eerlijke liefhebber!
Veel succes Gijs, en wij gaan elkaar zeker weer zien.

R. de Jonge – 14 december 2014

Sinds enige tijd heb ik uw bedrijf ontdekt tussen de youngtimer specialisten in Nederland, ik volg u ook op facebook en smul iedere keer weer van de prachtige foto’s.

F. Debats – 12 december 2014

Prachtige collectie auto’s Gijs, heel veel succes gewenst in de toekomst!

L. Schoenmakers – 29 november 2014

Beste Gijs, ik rijd alweer een aantal maanden in mijn heerlijke BMW E39. Mijn complimenten over jouw eerlijke en heldere manier van werken. Je maakt een betrouwbare indruk en de auto bleek in werkelijkheid net zo mooi als op de foto’s.

Opening gastenboek. 15 november 2014