Yamaha MT-09 ABSMerk:YamahaBrandstof:Benzine
Type:MT-09 ABSEerste registratie:27 april 2015
Transmissie:QuickshifterKilometerstand:4.294 KM
Motorinhoud:847 CCExterieur:Deep Armor
Vermogen:116 PKInterieur:n.v.t.
Gewicht:172 KGBTW verrekenbaar:Nee
Prijs:€ 8.250,-

Yamaha MT-09 ABS in zo goed als nieuwstaat, een betere is in Nederland niet te vinden. Geen beschadigingen of gebruikssporen! Tot in de puntjes verzorgd exemplaar in perfecte conditie. Niet in de winter gereden, dus geen sporen van pekel te vinden. Ik heb de motorfiets van de eerste eigenaar gekocht met iets meer dan 1.400 KM op de teller, de rest heb ik er zelf op gereden dit seizoen. Het onderhoud is bijna overdreven goed uitgevoerd, bij de eerste eigenaar heeft de MT-09 drie beurten gehad bij de Yamaha Dealer (bij 0 KM, bij 954 KM en bij 1401 KM). Vervolgens heb ik bij 3.002 KM nog een onderhoudsbeurt uit laten voeren. Volgens schema is de volgende beurt bij 10.000 KM. De banden zijn slechts 400 KM oud (de originele banden waren nog niet af, maar het type band beviel mij niet). De nieuwe banden zijn Dunlop’s Roadsmart III. Verder heeft deze MT-09 altijd verwarmd binnen gestaan en zelfs niet in de regen gereden. De lage kilometerstand klopt en is 100% aantoonbaar. Geïnteresseerden mogen dit vanzelfsprekend laten controleren bij de Yamaha Dealer. Uiteraard zijn alle documenten, onderhoudshistorie en de gebruiksaanwijzing aanwezig (zie foto’s). Klaar voor gebruik dus! Inruil is altijd mogelijk.

Deze MT-09 is voorzien van de volgende accessoires:

  • Healtech Quickshifter
  • Korte kentekenplaathouder origineel Yamaha (fabriek-plaathouder is erbij)
  • LED knipperlichten origineel Yamaha (fabrieks-knipperlichten zijn erbij)
  • ‘Luxe’ kentekenplaat
  • Voorbereiding voor RAM-mount X-Grip telefoonhouder
  • Kort windscherm

Voor de liefhebber heb ik nog een origineel Yamaha Comfortzadel, deze kan voor een meerprijs van €199,- meegeleverd worden.

Wij kunnen uw motorfiets door heel Nederland bezorgen met onze gesloten motortrailer! Veilig, schoon en geheel zonder risico.

Voor meer informatie over deze Yamaha kunt u contact opnemen met Gijs Jansen – 06-41174505.

Let op! Alleen geopend op afspraak.